Selçuk Üniversitesi'ne yeni müdür atandı! Prof. Dr. Çitil kimdir?

Konya'nın eğitim markası Selçuk Üniversitesi'nde yeni atamalar sürüyor. Bu kapsamda Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne Prof. Dr. Özcan Barış Çitil atandı.
Selçuk Üniversitesi'ne yeni müdür atandı! Prof. Dr. Çitil kimdir?

Selçuk Üniversitesi Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Pof Dr Özcan Barış Çitil atandı. Öğretim Görevlisi Naim Çağlar Diri, müdürlük makamında düzenlenen törende görevini Prof Dr Çitil’e devretti. Diri’ye bugüne kadarki süreç içerisinde yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Çitil, “Hocamız okulumuza çok değerli hizmetlerde bulundu. Biz de okulumuz için en iyisini yapma gayreti içerisinde olacağız” dedi. Okul Müdür yardımcılıklarına ise Dr. Ögretim Üyesi Aysun Oraç (Gıda İşleme Bölümü), Dr.Öğretim Üyesi Onur Erzurum (Veterinerlik Bölümü) atandı.

whatsapp-image-2024-08-26-at-10-26-18.jpeg

Prof.Dr. Özcan Barış Çitil’in Özgeçmişi

Konya ili Beyşehir ilçesinde 1979 yılında doğdu. Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Kimya Öğretmenliği’nden 2001 yılında Kimya Öğretmeni olarak mezun oldu. Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesinde 2003 yılında görevine başlamıştır. Selçuk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü’nde Yüksek lisans ve Doktora eğitimlerinin ardından 2014 yılında Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksekokulu’na atandı. Birçok kongre ve bilimsel toplantılarda yayınları bulunmaktadır. Evli ve üç kız çocuk babasıdır.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum