2024 öncesi görülmemiş indirim: Fiyat düştü: Toyota Corolla yeni fiyatıyla satışta

2024 öncesi görülmemiş indirim: Fiyat düştü: Toyota Corolla yeni fiyatıyla satışta
Fiyat düştü: Toyota Corolla yeni fiyatıyla satışa çıkarıldı: Otomobil almak isteyenlere güzel haber geldi

Toyota'nın son teknolojiye sahip hibrit aracı Corolla Hatchback Hybrid, online rezervasyon sistemine özel cazip fırsatlarla satışa sunuluyor. Bu özel fırsattan yararlanarak 220 bin TL'ye varan indirimlerle, 1 milyon 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla bu muazzam araca sahip olabilirsiniz.

Toyota'nın 5. jenerasyon hibrit teknolojisiyle donatılmış olan Corolla Hatchback Hybrid modeli, www.toyota.com.tr adresinden kolaylıkla rezerve edilebiliyor. 20 bin TL'lik ön rezervasyon ücreti ödendikten sonra, satın alım işlemi ve kalan ödeme Toyota'nın Türkiye'nin dört bir yanında yer alan yetkili satıcılarında tamamlanacak.

DİKKAT ÇEKEN ÖZELLİKLERİ

  • Ön Çarpışma Önleyici Sistem, yolunuzdaki araçları, yayaları ve bisikletlileri tespit ederek çarpışmaları önler. Sistem, sürücüye görsel ve sesli ikazda bulunur ve fren desteği sunar. Sürücü zamanında frene basmazsa, olası bir çarpışmayı önlemek ya da hafifletmek üzere frenler otomatik olarak devreye girer. Kavşaklarda ve ani müdahale gereken durumlar için Kavşakta Çarpışma Önleyici Sistem ve Acil Durum Direksiyon Desteği özelliklerine sahiptir.

corolla-hatchback-10.webp

  • Yeni Corolla Hatcback Hybrid'in yeni 10.5" multimedya ekranı ve kablosuz Apple Car Play özelliği ile sevdiğiniz şarkılar yolculuğunuza eşlik ederken, kablosuz şarj ünitesi ile de telofonunu şarj edebilirsiniz. Yolculuğunuz boyunca yeni 12.3" renkli dijital gösterge ekranı ile gerçek zamanlı sürüş verilerini eş zamanlı olarak takip ederken Yeni Corolla Hatcback Hybrid ile yeni rotalar keşfetmenin keyfini çıkarın.

Yeni Corolla Hatchback Hybrid'in yeni nesil hibrit teknolojisi ile eşsiz ve çok daha güçlü bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Yeni Corolla Hybrid, 5. nesil hibrit teknolojisine sahip 1.8 litre motoru; daha hafif, daha güçlü ve daha yüksek performans sunarken diğer bir yandan da düşük yakıt tükerimi ve CO₂ emisyonuyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor!

Kaynak:BBN