Aylık 7 bin 708 lira taksitle ev sahibi olun! Ziraat Bankası TOKİ’ye meydan okudu

Aylık 7 bin 708 lira taksitle ev sahibi olun! Ziraat Bankası TOKİ’ye meydan okudu
Konut fiyatlarında meydana gelen artışla birlikte ev sahibi olmanın adeta bir hayal olduğu son dönemlerde Müjdeli Haber Ziraat Bankası'ndan geldi.

Ziraat Bankası icralık olan evleri yok parasına satıyor. Üstelik sadece ev ile de kalmıyor; tarla, dükkan, taş ev, arsa, depo gibi birçok alanda ilanı açarak bu mülkiyetleri satışa sunuyor. Konut satın almak için yeterli nakde sahip olmayan vatandaşlara, Ziraat Bankası 120 ay taksitle konut desteği de sağlıyor.

EYLÜL AYI KONUT KAMPANYALARI
Ziraat Bankası'ndan satışa çıkarılan gayrimenkuller arasında bahçeli müstakil ve köy evleri oldukça düşük fiyatlarıyla ilgi çekmeye devam ediyor. Ziraat Bankası Eylül ayı içinde bir kez daha başvuruya açıldı. Bankanın yayınladığı ilana göre Kahramanmaraş'ta olan bir müstakil evin satış fiyatı 270.000 TL olarak belirlendi. Bu Konutu satın almak için banka 120 aya kadar vadeli konut kredisi veriyor. Vade seçenekleri arasında ise en uzun vade 10 sene olarak belirlendi.

NASIL SATIN ALABİLİRİM?
Bankanın satışı sunduğu konutlardan Kredi desteğiyle birlikte satın almak isteyen kişiler 27.000 TL peşinat ödemeli. Peşinat ödemesi yapıldıktan sonra Aylık 7708 TL ile taksitlendirilebilecek. Ilanları ulaşmak için Ziraat Bankası'nın resmî sitesinde ıntengo adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum