Bayramda akaryakıt zammı gelecek mi?

Bayramda akaryakıt zammı gelecek mi?
Bayramı sevdikleriyle geçirmek isteyenler ya da tatil fırsatı olarak görenler yollara çıkarken akaryakıt ürünlerine zam yapılıp yapılmayacağı belli oldu

Alışına gelen zamlardan sonra uzunca sayılabilecek bir dönemdir akaryakıt ürünlerine zam yapılmazken vatandaşlar Bayram tatilinde herhangi bir zam olup olmayacağını merak ediyor.
Son olarak 21 Mart'ta benzine 1 lira 34 kuruş, motorin grubuna ise 1 lira 11 kuruş zam gelmiş akabinde de 23 Mart tarihinde motorine bir liralık indirim uygulanmıştı.

Motorin ve benzinde uzun sayılabilecek bir süredir hareketlilik gözlemlenmezken uzmanlar sürücülerle müjdeli haberi paylaştı.

perrol.jpg

Özellikle bayram tatili için yolda olanlar depolarını fullemek durumunda kalırken Bayram süresince herhangi bir zam yapılmayacağı kesinleşti.

15 Nisan Pazartesi gününe kadar herhangi bir zam durumunun söz konusu olmadığını ifade eden sektör temsilcileri, piyasalar yeniden açıldığında uluslararası petrol fiyatları ve döviz endeksi olarak fiyat güncellemelerinin yapılıp yapılmayacağının belli olacağının altını çizdiler.

Kaynak:Mustafa Kaya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.