Borsa’da bu hamlelere dikkat edin! “3 hamle ile paranız katlanacak”

Borsa’da bu hamlelere dikkat edin! “3 hamle ile paranız katlanacak”
Para politikaları uzmanı İslam Memiş, canlı yayınlarda birçok yatırımcıyı uyarmaya devam ediyor. Borsa yatırımcıları için 3 hamle uyarısında bulunan Memiş; "Lütfen dikkat edin uyarılarım vardı" dedi.

Ünlü ekonomist İslam Memiş borsa yatırımcıları için önemli iddialarda bulundu. Yapılması gereken 3 hamleye dikkat çeken Memiş; “Toplamda 3 hareket ile borsaya girişimizi bitireceğiz” dedi.

Alım için henüz beklenen seviyelere gelinmediğini ifade eden Memiş; “Alım yapacağımız zamanı ben size söyleyeceğim. Borsaya gireceğiz ve en az 6 ay beklemek suretiyle borsadaki getiriyi cebimize koyacağız. Ancak zaman var... Biz tüccar gibi düşündüğümüz için, herkesin koştuğu yerde değil, kenarda bekleyen sabırlı bir yatırımcıyız. Bizim prensiplerimiz var.
İlk aşamada 7 bin 500 puan seviyesinden elimizdeki varlığın yarısıyla giriş yapacağız. Daha sonrasında yaşanması muhtemel düşüş anlarında yüzde 25 yüzde 25 şeklinde iki hamle daha yapacağız ve toplamda 3 hareket ile borsaya girişimizi bitireceğiz. 7 milyondan fazla borsa yatırımcısı bulunuyor. Özellikle son 1 aydır lütfen dikkat edin uyarılarım vardı. Bu uyarılarım, bugünkü rakamsal değerler karşısında, yani kar satışları karşısında bizi haklı çıkardı ancak düşüş devam edecek mi? Evet, önce 7750, sonrasında 7550 puana kadar gerileyecek.” ifadelerine yer verdi.

BU HABERDE YATIRIM TAVSİYESİNE YER VERİLMEMİŞTİR!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.