Bursa’nın ünlü Tekstil şirketi iflas etti! Devler arasında yer alıyordu

Bursa’nın ünlü Tekstil şirketi iflas etti! Devler arasında yer alıyordu
Byr Sw Bilişim Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin iflası şaşırttı

Bursa'nın tekstil sektöründeki önemli şirketlerinden biri olan Byr Sw Bilişim Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, iflas ettiğini duyurdu. Bu durum, Bursa'da iflas eden şirket sayısına bir yenisinin daha eklendiği anlamına geliyor.


Byr Sw Bilişim Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, sektördeki devler arasında yer alıyordu ve iflas haberi sektörü derinden sarstı.

Bursa sık sık iflas eden şirketlerin haberleriyle gündeme geliyor. Bunlara bir yenisi daha eklendi. Nilüfer’de bulunan Byr Sw Bilişim Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iflas ettiğini açıkladı. Şirket, borçlarından dolayı konkordato talep etmiş ancak mahkeme talebin reddine karar vermişti. Reddedilen konkordato sonucu resmen şirketin iflası ilan edildi.

İşte iflas eden şirketin kararı hakkında detaylar: Byr Sw Bilişim Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin, Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 16/04/2024 tarih ve 2022/1384 Esas sayılı kararı ile iflasına, iflasın aynı tarih ve saat 14:18’da açılmasını kararlaştırmıştır.

Kaynak: bursadabugun.com

Kaynak:BBN