Cem Küçük'ün canlı yayınında Emekliye ek zam müjdesi! Tarih de duyuruldu

Cem Küçük'ün canlı yayınında Emekliye ek zam müjdesi! Tarih de duyuruldu
TGRT Haber ekranlarında yayın yapan Cem Küçük'ün canlı yayınında milyonlarca emeklinin beklediği ek zam tarihi resmen duyuruldu. İşte ek zam detayıyla ilgili gelişmeler

1 Nisan 2024 tarihinde emeklilere ek zam öngörüsü olduğu açıklandı. TGRT Haber Ekonomi editörü Yaprak Hırka Yıldız'ın Cem Küçük ile Günaydın Türkiye programında yaptığı röportajda emeklilere yönelik müjdeli haberler verildi.

2024 yılında emeklilere yönelik yapılan son açıklamalar, emeklilerin yüzünü güldürecek nitelikte. TGRT Haber Ekonomi editörü Yaprak Hırka Yıldız'ın Cem Küçük ile yaptığı röportajda 1 Nisan 2024 tarihinde emeklilere ek zam öngörüsü olduğu bildirildi. Ayrıca bayram ikramiyeleri konusunda da önemli açıklamalar yapıldı.

Cem Küçük ile Günaydın Türkiye adlı programda TGRT Haber Ekonomi editörü Yaprak Hırka Yıldız ile yapılan röportajda 1 Nisan 2024 tarihinde emeklilere ek zam öngörüsü olduğu bildirildi. Yıldız, aynı zamanda bayram ikramiyeleri hakkında da açıklama yaptı. Buna göre; EYT'lilerde bayram ikramiyesinden faydalanabilecek. Emekliler için çifte müjde haberi yer aldı.

akpli-cem-kucukten-sevindiren-haber-emekli-ikramiyesi-onlar-da-alacak-2323-1700205299.png

EMEKLİYE BAYRAM İKRAMİYESİ

Hem 1 Nisan'da öngörülen emekli zammı hem de emeklilere bayram ikramiyesi açıklandı. Emekliye 3 bin lira bayram ikramiyesi verilecek. Programa katılan Yıldız, emekliler için Nisan ayında yukarı bir zam hareketlenmesi olacağı söz konusunu olacağının altını çizdi. Beklentinin altında kalan emekli zamları için özellikle gözler en düşük emekli için yapılacak iyileştirilmeye çevrildi.
Tüm bu gelişmeler, emeklilere yönelik yapılan düzenlemelerin toplumun geniş kesimleri tarafından takdirle karşılandığını gösteriyor.

Kaynak:BBN