Elinde altın bulunanlar dikkat! Ok yaydan çıkıyor, hareketlenmeler sert olacak

Elinde altın bulunanlar dikkat! Ok yaydan çıkıyor, hareketlenmeler sert olacak
Ünlü Ekonomist İslam Memiş yatırımcılara önemli tavsiyeler vermeye devam ediyor. Canlı yayın üzerinden yaptığı açıklamada Ekim ayına dikkat çeken Memiş: “Hareketlenmeler sert olacak” dedi.

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılar için çarpıcı iddilarda bulunmaya devam ediyor. Ekonomide meydana gelen dalgalı süreçten yatırımcıların karlı bir şekilde çıkmasını hedefleyen Memiş, bu kez de Ekim ayı için kritik değerlendirmelerde bulundu.


“PİYASANIN GENEL KANISI FED’İN FAİZ ARTIRMAYIP PAS GEÇECEĞİ YÖNÜNDE”

Ons altın ve gram altın tarafında yatay bir süreç olduğunu ifade eden Memiş; “Bu yatay süreçte FED’in faiz kararından sonra kendine bir yön belirleyecek. Piyasanın genel kanısı FED’in faiz artırmayıp pas geçeceği yönünde. Ons altın tarafında 1910-1960 bant aralıklarında takip etmeye devam edecek. Şu anda 30-33 dolar seviyesinde stabil durumda. Aşağıda 20-25 dolarlık bir alanı var. Dolar endeksinde 92-94 seviyesini beklemeye devam ediyorum.” dedi.

ceyrek-altin.jpg

“YUKARI YÖNLÜ HAREKETLENMELER SERT OLACAK”

Ons gümüş ve altın tarafında bir dalgalanma görüleceğinin iddia eden Memiş; “Düşüşler bir alım fırsatı, önünde bir yol var,1960 direnci var. FED’in faiz kararından sonra ons altında bir baskılanma yaşanırsa mutlaka geniş yapılması gerektiğini düşünüyorum.


Gram altın son bir aydır stabil durumda. Bakın bu süreçler geçici. Eğer altın almayı düşünüyorsanız mutlaka almalısınız. Çünkü Ekim ayında yukarı yönlü hareketlenmeler sert olacak. Ben Ekim ayında bu yönlü bir hareket bekliyorum.” şeklinde konuştu.

BU HABERDE YATIRIM TAVSİYESİNE YER VERİLMEMİŞTİR!

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.