Garanti BBVA rakamları güncelledi: Emekli promosyonlarına yeni bir zam geldi

Garanti BBVA rakamları güncelledi: Emekli promosyonlarına yeni bir zam geldi
Garanti BBVA, emekli promosyonlarına yeni bir zam yaparak rakamları güncelledi.

Yapılan bu güncelleme ile emekli promosyonlarına olan ilgiyi artırmayı hedefleyen banka, emeklilere sağladığı destekleri artırmaya devam ediyor.

Emekli promosyonlarına yapılan zam ile birlikte emeklilerin alacakları tutarlar arttı. Bu güncelleme ile birlikte emekli maaşlarını Garanti BBVA üzerinden alan müşteriler daha yüksek promosyon tutarlarına sahip olacaklar. Bu durum emekliler için ek bir gelir kaynağı oluşturarak mali durumlarını daha da güçlendirecek.

İŞTE GARANTİ BBVA'NIN PROMOSYON MÜJDESİ

Emekli maaşını Garanti BBVA'dan alanlara 15.000 TL’ye varan nakit promosyon fırsatı! Emekli promosyon fırsatını kaçırmayın.

Emekli Promosyon Kampanyası geçerlilik tarihi 28 Mart - 30 Nisan 2024’tür. Bankamız Kampanya Koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
Siz de emekli maaşınızı Garanti BBVA’dan alarak, 15.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatını kaçırmayın!
Üstelik EYTli olup prim borcu olanlar, avantajlı faizlerle EYT Prim Borcu Kredisi kullanarak, hemen emekli olabilirler. Siz de EYT Prim Borcu Kredisi'ne başvurun, hemen emekli olun. EYT Prim Borcu Kredisi ile ilgili detaylı bilgiye EYT Kredisi sayfasından ulaşabilirsiniz.
Garanti BBVA’da emekli maaşı
nızın bağlı olduğu Vadesiz TL hesabınızı kullanarak Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet üzerinden yapacağınız havale ve hafta içi saat 16.00’ya kadar olan EFT/FAST işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz! (01.04.2021 itibarıyla geçerli olan uygulama, resmî tatil günleri ve hafta sonlarını kapsamamaktadır. Uygulamaya daha önceki tarihlerde yapılan EFT/FAST ve havale işlemleri dahil değildir.)

İlgili Haberler

Kaynak:BBN