Garanti BBVA'dan promosyon hazırlığı. Emeklilere yeni bir ek ödeme daha

Garanti BBVA'dan promosyon hazırlığı. Emeklilere yeni bir ek ödeme daha
Garanti BBVA'dan emeklilere yeni promosyon müjdesi geldi

Garanti BBVA, emeklilere yönelik yeni bir promosyon hazırlığı içerisinde. Bu promosyon kapsamında, emeklilere ek ödeme imkanı sunulacak ve başvuru yapanlara özel avantajlar sağlanacak. Yapılan düzenleme ile emeklilere zamlı ödeme imkanı da sunulacak, böylece emeklilerin maddi durumlarına katkı sağlanacak.

EMEKLİLERE ÖDENECEK ZAMLI PROMOSYON NE KADAR OLDU?

Emekli maaşını Garanti BBVA'dan alanlara 15.000 TL’ye varan nakit promosyon fırsatı! Emekli promosyon fırsatını kaçırmayın.

Emekli Promosyon Kampanyası geçerlilik tarihi 28 Mart - 30 Nisan 2024’tür. Bankamız Kampanya Koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
Siz de emekli maaşınızı Garanti BBVA’dan alarak, 15.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatını kaçırmayın!

Maaşınızı Garanti BBVA’ya taşımak istiyorsanız:

Henüz müşterimiz değilseniz Garanti BBVA Mobil üzerinden şubeye gitmeden müşterimiz olabilir, emekli maaşınızı kolaylıkla Garanti BBVA’ya taşıyarak emekli maaşı banka promosyonu ayrıcalığından faydalanabilirsiniz.
Garanti BBVA müşterisiyseniz ve emekli maaşınızı PTT veya başka bir banka aracılığıyla alıyorsanız ve maaşınız üzerinde herhangi bir bloke bulunmuyorsa Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi üzerinden emekli maaşı banka değişikliği başvurusu yapabilir ve emekli banka promosyon ödemesi talebinde bulunabilirsiniz.
Dilerseniz sadece nüfus cüzdanınız ile Garanti BBVA şubelerine giderek banka değişikliği talebinizi iletebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:BBN