GIPTA kaç lot dağıttı

GIPTA kaç lot dağıttı
Halka arz çılgınlığı devam ederken “#gipta” koduyla Borsa’da işlem görecek GIPTA Defter Ajanda Kırtasiye Ofis Promosyon AŞ’nin halka arzına 3,5 milyondan fazla yatırımcı başvuruda bulundu

Halk Arz furyası devam ederken, GIPTA Defter Ajanda Kırtasiye Ofis Promosyon AŞ’nin arz sonuçları da açıklandı. “#gipta” koduyla Borsa’da işlem görecek hisseler için halka arza rekor bir başvuru yapıldı. Tam 3 milyon 570 bin 921 yatırımcı talepte bulunurken talebi geçerli olan yatırımcı sayısı 3 milyon 364 bin 933 oldu. Bireysel yatırımcı başına 8-9 adet pay dağıtıldı.
GIPTA AŞ HAKKINDA
Gıpta A.Ş. 1990 yılında takvim ve ajanda üretimiyle başlayan yolculuğunda, dünyada 20’den fazla ülkede ve yurt içinde geniş bir ürün yelpazesiyle ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor. Yıllar içinde teknolojiyi izleyerek güçlendirdiği tesisleriyle, trendleri ve kullanıcı alışkanlıklarını gözlemleyerek geliştirdiği tasarımlarla, uluslararası kırtasiye pazarında kaliteyi taçlandıran GIPTA AŞ’nin Ankara Temelli Bölgesi’nde, 43.220 m²’lik bir alanda yer alan 23.647 m² kapalı alana sahip modern üretim tesisi, İstanbul Showroom ve satış ofisi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.