HAT-SAN Gemi kaç lot dağıttı? Kaç kişi HATSN ortağı oldu

HAT-SAN Gemi kaç lot dağıttı? Kaç kişi HATSN ortağı oldu
Halka Arz furyası devam ederken, Hat-San Gemi’nin Halka Arz sonuçları belli oldu. Yeni katılım rekorunun kırıldığı bu halka arz sonuçlarına göre ülke nüfusunun %4,40’ı #HATSN ortağı oldu

Halka Arz’da merakla beklenen sonuç belli oldu. Hat-San Gemi’nin Halka Arz sonuçları açıklanırken dağıtım miktarı da belirlendi. Rekor katılımın gerçekleştiği Hat-San Gemi halka arzı sonucunda Türkiye nüfusunun %4,40’ı #HATSN ortağı oldu. Halka arza 3.863.039 yatırımcı katıldı. Talebi geçerli olan yatırımcı sayısı 3.735.529 oldu. Bireysellere 8-9 lot dağıtıldı. 14-15 Eylül tarihleri arasında talep toplayan Hat-San Gemi, 22,60 TL’den halka arz oldu.

HAT-SAN GEMİ HAKKINDA

HAT-SAN Tersanesi bir “PEKAR GRUP” kuruluşudur. Madencilik, inşaat, dış ticaret ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren PEKAR GRUP, 2006 yılında gemi inşa ve denizcilik faaliyetlerine yatırım yapma kararı almıştır. Altınova/Yalova’da Tersaneler için ayrılan alanda 2007 yılında tersane yatırımlarına başlamıştır.

Şirket esas sözleşmesinin “Amaç ve Konu” başlıklı 3. maddesi çerçevesinde şirketin faaliyet konusu özetle; yerli yabancı her tonajdaki gemi inşa tesisleri, tersaneler, otel, yolcu gemisi, yat, satın almak, kiralamak, inşa etmek veya ettirmek, gemi ve diğer yüzer havuz vasıtalara periyodik bakım, onarım hizmetlerini verme amacı ile tersane ve yüzer havuz işletmeciliği yapmak ve Esas Sözleşmede yazılı olan diğer işleri yapmaktır. Şirketin ana faaliyet alanı yeni gemi inşaatı, gemi tamir bakımı ve gemi dönüşümü faaliyetleridir. Hat-San Tersanesi, üretim tesisleri ve kızaklar ile her türlü gemiyi inşa etmekte olup ayrıca tersane alanında deniz veya kara kullanım amacı her türlü çelik konstrüksiyonu da inşa etmektedir. Hat-San Tersanesi, Panamax yüzer havuz müşterilerine gemi tamir ve bakımında hizmet vermektedir. Hat-San Tersanesi ise özel dönüşüm projelerinde de faaliyet göstermektedir.

İlgili Haberler

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.