ING Bank emekli promosyonu - Mart ayına özel yeni ödeme yapılıyor

ING Bank emekli promosyonu - Mart ayına özel yeni ödeme yapılıyor
Maaşını ING Bank'a taşıyan emeklilere dev promosyon ödemesi

ING Bank, emekli müşterileri için özel bir promosyon sunmaya devam ediyor. Mart ayına özel olarak, emekli müşterilere yeni bir ödeme yapılacak.

BANKADAN YAPILAN AÇIKLAMA:

Bankamız, müşterilerinin maddi konularda rahat etmelerini ve hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlamaktadır. Bu doğrultuda, emekli müşterilerimize yönelik düzenlediğimiz özel promosyonlarla onların hayatlarına katkıda bulunmayı hedefliyoruz.

Mart ayına özel olarak yapılacak olan yeni ödeme ile emekli müşterilerimizin maddi durumlarına destek olmayı ve onların finansal anlamda rahatlamalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Bu ödemeler, emekli müşterilerimizin bankamızla olan ilişkilerini daha da güçlendirmeyi ve onların memnuniyetini artırmayı hedeflemektedir

ING Bank emekli maaşını taşıyan emekliler 15 bin TL’ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabilecek. ING Bank, maaşını bankaya taşıyan SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine maaş tutarına göre ek koşulsuz 10 bin TL’ye varan nakit promosyon veriyor. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı uygulamasından yararlanan emeklilere 5 bin TL’ye varan ek nakit promosyon vererek toplamda 15 bin TL’ye varan nakit promosyon vaat ediyor.

ING Bank ayrıca yaptığı açıklamada promosyon miktarını şöyle belirtiyor:

1 aylık toplam gelir/aylık tutarınız,
3.500 TL’ye (3.500 TL hariç) kadar ise 6.000 TL,
3.500 TL – 7.500 TL (7.500 TL hariç) arası ise 7.000TL,
7.500 TL – 10.000 TL (10.000 TL hariç) arası ise 9.000 TL
10.000 TL ve üzeri ise 10.000 TL nakit promosyon ödemesi alırsınız.

Kaynak:BBN