Konyalı firma Erser Grup'tan Ankara'ya 45 milyon dolarlık yatırım

Konyalı firma Erser Grup'tan Ankara'ya 45 milyon dolarlık yatırım
İlhan Cavcav’ın kurduğu ve Türkiye’nin un sektöründeki en büyük fabrikalarından birisi olan Ankara Un Sanayi AŞ, Konya’nın tarım ticaretindeki dev markası Erser Grup tarafından satın alındı

Türkiye tahıl ürünleri ticareti piyasasının önde gelen kuruluşları arasında yer alan Konya’nın büyük şirketi Erser Grup, sektörde büyük ses getirecek dev bir adım daha attı. Konya’nın parlayan yıldızlarından Erser Grup yatırım ve büyümesini Türkiye’nin marka kuruluşlarından merhum spor adamı İlhan Cavcav’ın kurduğu Ankara Un Sanayi AŞ’yi alarak sürdürdü.

erser.jpg

PİYASASI 45 MİLYON DOLAR

Ülkenin en büyük un fabrikalarından birisi olan ve 45 milyon dolarlık piyasası olan fabrikanın alım işlemlerini gerçekleştiren Erser Grup Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Genç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Genç ve diğer yöneticiler, Ankara Un Sanayi AŞ yatırımıyla şirketin ortaya koyduğu vizyon doğrultusunda yeni bir adım daha atmanın sevincini paylaştılar.

img-20240915-wa0019.jpg

ÜRETİM VE İSTİHDAMA KATKI

Erser Grup Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Genç, “Profesyonel yaklaşım ve ortaya koyduğu kurumsal kültürle, sürdürülebilir kıldığı sektörel başarıları ile her geçen gün artan ve ileriye giden yatırımlarıyla uluslararası bir vizyonu hayata geçiren Erser Grup olarak yegane amacımız Konya ve ülke ekonomisine, üretime ve istihdama katkı sağlamaktır” diye konuştu.

ERSER GRUP BÜYÜYOR

% 100 yerli sermayeyle kurulan Erser Grup; Türkiye tahıl ürünleri ticareti piyasasının önde gelen kuruluşları arasında yerini aldı. Aynı zamanda lojistik ve lisanslı depo yatırımlarıyla sektörde saygın bir yeri olan Erser Grup son olarak Kavaf Holding ve Göymen şirketleriyle Konya’nın en büyük özel sanayi sitesi yatırımlarından birisine imza atıyor.

YENİ PROJELER YOLDA

İnşaat alanında yeni projelerin de yolda olduğu müjdesini veren Başkan Genç, “Bu ortak grubumuzla devam edecek yatırımlarımız çerçevesinde teknolojik ve finansal gelişmeleri takip ederek, tüketici ihtiyaç ve beklentilerine uygun, uluslararası standartlarda konut ve sanayi sitelerine yönelik ekonomik, güvenli, estetik projeler ile kalıcı ve kaliteli eserler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak:Mustafa KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum