LİDAŞDER’den Zeybekci’ye kongre daveti

Üyelerine ve sektör paydaşlarına en yüksek faydayı sağlamayı hedefleyen LİDAŞDER Yönetim Kurulu, 16-19 Ocak 2025 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek kongreye AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci’yi davet etti
LİDAŞDER’den Zeybekci’ye kongre daveti

Lisanslı Depo Şirketleri Derneği (LİDAŞDER) Yönetim Kurulu; AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci’yi ziyaret ederek 16-19 Ocak 2025 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek Türkiye ve Dünya'da Lisanslı Depoculuk & Hububat Piyasaları Kongresi’ne davet etti.

LİDAŞDER Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Genç, Başkan Yardımcısı Musa Kazım Aşuk, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Burak Kaleli ve Celal Balyan ile Genel Sekreter Hikmet Özkan’ın katıldığı ziyarette kongre ve sektöre dair bilgi alışverişi yapıldı.

Dernek çalışmaları ve kongre hakkında bilgi veren LİDAŞDER Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Genç, “Lisanslı Depo Şirketleri Derneği (LİDAŞDER), lisanslı depoculuk ve yetkili sınıflandırıcılık faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamak, uygulamaları ile ilgili karşılaşılan sorunların çözümüne yönelik çalışmak, üyelerimiz arasındaki dayanışmayı sağlamak, hak ve çıkarlarını korumak amacıyla 2014 yılında kurulmuştur. Derneğimizin ana vizyonu, tarımsal ürünlerin üretiminin sürdürülebilirliği açısından hayati öneme sahip olan lisanslı depoculuk sisteminin gelişmesi ve yaygınlaştırılmasına katkı sağlamaktır. Bu noktadan hareketle tüm paydaşlar ile sürekli etkileşim içinde bulunan LİDAŞDER, üyelerine ve sektör paydaşlarına en yüksek faydayı sağlamayı hedeflemektedir. Bu kapsamda 16-19 Ocak tarihleri arasında Türkiye'nin dört bir yanındaki sektörde faaliyet gösteren paydaşların yoğun katılımı önemli bir kongre düzenleyeceğiz. İkincisini düzenleyeceğimiz kongremize yurtiçi ve yurtdışından 1000 kişinin üzerinde katılım bekliyoruz. Tüm sektör paydaşlarımız yanında silo, laboratuvar, otomasyon vb. firmalar için sergi alanlarının da yer alacağı ve sektördeki en önemli etkinliklerinden biri olmasını hedeflediğimiz kongremize katılımınızın bizleri onurlandıracağını belirtmek isteriz” diye konuştu.

Zeybekci de Lisanslı Depoculuk ve Hububat Piyasaları ile ilgili tüm paydaşları bir araya getirerek, sektörü buluşturacak referans etkinliğe katılımdan memnuniyet duyacağını ifade etti.

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.