Opel mayıs ayına özel kampanya başlattı. Araba alacaklara sevindiren müjde

Opel mayıs ayına özel kampanya başlattı. Araba alacaklara sevindiren müjde
Opel, mayıs ayına özel olarak başlattığı kampanya ile otomobil alıcılarına sevindiren bir müjde verdi. Yeni bir araç almayı düşünenler için harika fırsatlar sunan Opel, müşterilerine cazip koşullarla araç sahibi olma imkanı tanıyor.

Mayıs ayına özel olarak sunulan kampanya kapsamında, birbirinden farklı modellerde özel indirimler ve avantajlı ödeme seçenekleri bulunuyor. Opel'in kalitesi ve güvencesiyle bir araya gelen bu avantajlar, otomobil almak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

KAMPANYANIN DETAYLARI NELER?

Duvar'daki habere göre, Opel Corsa ve Crossland, 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 2,49 faizli kredi imkanıyla sunuluyor. Opel Astra, Mokka ve Grandland ise 300 bin TL'ye 12 ay vade ve yüzde 2,49 faizli kredi seçeneğiyle mayıs ayında alıcı bekliyor.

Yeni Opel Corsa'nın %100 elektrikli versiyonu Corsa Elektrik, 200 bin TL'ye kadar 12 ay vade ve yüzde 2,49 faizli kredi imkanıyla sunulurken Mokka Elektrik ve Astra Elektrik'te ise kredi miktarı 300 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Opel'in mayıs ayı kampanyasıyla ilgili detaylı bilgilere Opel yetkili satıcılarından veya resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın, hayalinizdeki araca uygun koşullarla sahip olma şansını yakalayın. Opel'in sunduğu bu özel kampanya ile ilgili daha fazla bilgi almak için en yakın Opel bayisine başvurabilirsiniz.

Kaynak:BBN