Yüzde 10 peşinat ödeyerek 120 ay taksitle ev sahibi olabilirsiniz!

Yüzde 10 peşinat ödeyerek 120 ay taksitle ev sahibi olabilirsiniz!
Son zamanlarda yükselen konut artışlarıyla birlikte vatandaşlar ev almakta güçlük çekiyor. Evlerin ateş pahası olduğu bu dönemde bir müjdeli haber Vakıfbank’tan geldi. Artık oldukça uygun fiyatlara ev sahibi olabilirsiniz.

Son zamanlarda yükseliş yönünde yaşanan dalgalanmalar sonucunda konut fiyatları bir hayli artmıştı. Fiyatlara yönelik dalgalanmaya bir darbe Vakıfbank’tan geldi. Ucuz ev arayışına giren vatandaşlar bu fiyatlardan yararlanabilir.

Bankadan ucuz ev almak isteyenler Vakıfbank ilan yayımladı.

Konut sahibi olmak için kredisi çekmeyi düşünen vatandaşlara yönelik Vakıfbank satışlarında kredi desteği sağlıyor. Banka gayrimenkulü konut kredisi kampanyası ile 120 aya kadar taksitle ev sahibi olma fırsatı tanıyor.

Vakıfbank kampanyasında hemen teslim olarak satışa sunulan konutlarda kredi peşinatı yüzde 10 olarak belirlendi. Kalan tutar için 120 aya kadar vadeli kredi çekme fırsatı tanındı.

Mardin’de bir bölgede satış fiyatı 240 bin TL olan daire için 27 bin 500 TL peşinat ödenecek. Aylık konut kredisi taksit tutarı ise 5 bin 865 TL olarak ödenecek.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum