Ziraat Bankası başvuru yapan emeklilere ödeme yapıyor. Mayıs'a özel promosyon başladı

Ziraat Bankası başvuru yapan emeklilere ödeme yapıyor. Mayıs'a özel promosyon başladı
Ziraat Bankası emeklilere yönelik promosyon kampanyası başlattı. Ziraat Bankası tarafından başlatılan promosyon ödemesinin detayları belli oldu

Ziraat Bankası, emeklilere yönelik özel bir promosyon kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında, emeklilerin Ziraat Bankası'na başvuru yapmaları halinde özel ödemeler yapılacak.

Mayıs ayına özel olarak başlatılan bu kampanya, emeklilere ekstra avantajlar sunmayı hedefliyor.

ZİRAAT BANKASI MAYIS PROMOSYONU NE KADAR?

SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaşı ödemelerini Ziraat Bankası aracılığı ile alan vatandaşlar 12.000 TL'ye varan emekli promosyon ödemesi imkanından faydalanabilecek.

Banka promosyon ödemelerini 3 yıllık peşin yapıyor. Müşterilerinin 2022 yılına ilişkin devam eden emekli promosyon tutarlarını iade etmeden başvurularının alınabileceğini belirten banka, 2024 emekli promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarlarının da sistemsel olarak mahsup edildiğini de belirtiyor.

1692467.jpg

Emekli aylıklarını Ziraat Bankası aracılığı ile alan vatandaşlar emekli promosyon ödemesinden faydalanabilmeleri için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Ziraat Bankası aracılığı ile alacaklarına dair başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Emeklilerin bu özel promosyon kampanyasından faydalanabilmeleri için Ziraat Bankası'na başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru süreci ve detayları hakkında bilgi almak için en yakın Ziraat Bankası şubesine başvurabilir veya bankanın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak:BBN