Bayram sevinci hüzne dönmesin

Bayram sevinci hüzne dönmesin
Bayramı sevdikleriyle geçirmek isteyenler memleket yoluna düşerken bazı vatandaşlar da 9 günlük arayı fırsat bilip tatil beldelerine akın etmeye başladı. Emniyet’ten ve Diyanet’ten ise “bayram sevinci hüzne dönmesin" uyarısı geldi

1/1

BAYRAM

ACIYA

DÖNMESİN

Türkiye 9 günlük bayram tatiline çıktı. Bayramı sevdikleriyle geçirmek isteyenler memleket yoluna düşerken bazı vatandaşlar da 9 günlük arayı fırsat bilip tatil beldelerine akın etmeye başladı. Emniyet’ten ve Diyanet’ten ise “bayram sevinci hüzne dönmesin” uyarısı geldi

BAYRAM COŞKUSU YAŞANACAK

On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in sonuna geldiğimiz bu günlerde tüm ülkeyi bayram coşkusu sarmaya başladı. 9 günlük resmi tatil ile bayrama ilk adım atılırken uzun tatili fırsat bilenler bayramı sevdikleriyle geçirmek için memleket yoluna ya da dinlenip stres atmak için tatil beldelerine doğru seyahatlerine çıkmaya başladı. Kent merkezlerinde ise bayram alışverişi yoğunluğu yaşanıyor.

9 GÜNLÜK BAYRAM TATİLİ BAŞLADI

Dün mesai bitimi ile başlayan bayram tatili dolayısıyla yüz binlerce sürücü şehir değiştirirken yetkililer yoğun trafik nedeniyle vatandaşları dikkatli olmaya davet ediyor. Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri bayram tatili nedeniyle kara yollarında yaşanacak yoğunluğa karşı sürücüleri yorgun, uykusuz araç kullanmamaları ve aşırı hız yapmamaları konusunda uyardı.

HUTBEDE TRAFİK VURGUSU

Ramazan ayının son cuma günündeki hutbede de yola çıkacak vatandaşlar yolculuk boyunca hem kendilerini hem de başkalarını tehlikeye düşürecek davranışlardan uzak durmaları konusunda uyarıldı ve “Trafikte sabırlı ve dikkatli olalım. Öfkemizin esiri olmayalım. Acelecilik yaparak kazalara sebebiyet vermeyelim. Bayram sevincini hüzne dönüştürmeyelim” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:Mustafa KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.