Bera Oteller Grubu dev fuarda ziyaretçilerini ağırladı

Bera Oteller Grubu dev fuarda ziyaretçilerini ağırladı

Türkiye’nin en yenilikçi ve verimli turizm fuarı Antalya Turizm Fuarı(ATF2024), 23-25 Ekim tarihleri arasında konaklama sektörü ve paydaşları için farklı pazar ve turizm paydaşlarını Antalya’da bir araya getirdi.

Bera Alanya ve Bera Konya otelleri olarak, turizmdeki öncü konumunu ve müşterilerine sunmakta olduğu benzersiz hizmetleri tanıtmak için ATF2024'teki yerini aldı. ATF,2000’e yakın uluslararası seyahat acente profesyonelinin davetli olduğu, ilgili sektörlerin ulusal ve uluslararası profesyonellerini bir araya getiren, birebir pazarlama fırsatlarının oluşturulduğu, adeta turizmin kalbinin attığı en yenilikçi fuar konumundadır. Gelecek turizm sezonunun dinamiklerinin değerlendirildiği, hizmet alan ile hizmet üreteni doğrudan buluşturan Antalya Turizm Fuarı, yeni sezonuna dair stratejilerin netleştiği önemli bir buluşma noktasıdır.

bera-otel-yonetim-1-001.jpeg

Fuar süresince Bera Otellerinin sunduğu konfor, ayrıcalıklı hizmetler ve eşsiz tatil deneyimlerine dair ilgi oldukça yüksekti. Her iki otelimizin de on yılları aşan geleneksel misafirperverliği ile huzurlu ve güvenli bir tatil arayan ziyaretçilerimiz için öncelikli tercih olma vasfını korumaktadır. Değişen ve gelişen müşteri taleplerine karşın hizmet kalitemizin çıtasını sürekli yükselterek sadece bugünün değil geleceğin müşteri ihtiyaç ve beklentilerini de karşılama amacındayız. Bera Oteller Grubu, Alanya’nın ve Akdeniz’in berrak sularına uzanan eşsiz plajı ve Konya’nın tarihi ve kültürel dokusuyla harmanlanmış modern mimarisi ilegelecek ve uzun vadede turizm sektörünün en ayrıcalıklı adresi olmaya devam edecektir.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.