DEM Parti binası taşa tutuldu

DEM Parti binası taşa tutuldu

DEM Parti'nin Ankara'da bulanan parti genel binası bir kişinin taşlı saldırısına uğradı. Olayda yararlanan kimse olmazken binada maddi zarar oluştu.

Ankara’nın Balgat semtinde bulunan DEM Parti Genel Merkezi’ne, gece saatlerinde bir kişi tarafından taşlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda binanın giriş kısmındaki camlar kırılırken, olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

dem-parti-genel-merkezine-tasli-saldiri-388061-107617-1.jpg

Gece Saatlerinde Taşlı Saldırı
Olay, gece saatlerinde Balgat’ta bulunan DEM Parti Genel Merkezi’nde meydana geldi. İddiaya göre, H.C.Ö. isimli kişi, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı eline aldığı taşla genel merkeze saldırıda bulundu. Saldırı sırasında binanın giriş kısmındaki camlar zarar gördü.

dem-parti-genel-merkezine-tasli-saldiri-388063-107617.jpg

Polis Harekete Geçti
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede saldırganı tespit eden polis ekipleri, H.C.Ö.’yü yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan H.C.Ö.’nün alkollü olduğu öğrenildi.

Olayla İlgili İnceleme Sürüyor
Polis ekipleri, saldırının gerçekleştiği bölgede detaylı bir inceleme başlattı. H.C.Ö. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.