Dilruba Tahliye Edildi

Cumhurbaşkanı'na hakaret ve halkı kin ve nefrete tahrik suçlarından yargılanan Dilruba K. dün gece saatlerinde tahliye edildi
Dilruba Tahliye Edildi

Verdiği sokak röportajında kullandığı ifadeler sebebiyle hakkında Cumhurbaşkanına hakaret ve halkı kine tahrik suçlarından tutuklu yargılanan Dilruba K. dün gece vakitlerinde tahliye edildi.

Tahliyesi yapılmadan önce avukatı ya da ailesi aranmayan Dilruba telefonsuz ve parasız bir şekilde cezaevinden ayrıldı. Başka birinden bulduğu telefonla annesine ulaşan Dilruba, " Annecim sakın ağlama. Beni tahliye ettiler" diye konuştu.

Haber Verilmeden Tahliye Edilmesine Büyük Tepki!

Tahliye sonrasında ya da öncesinde kendilerine ve avukatlarına haber verilmediğini söyleyen anne, "Kızımın elinde hiçbir şey yok. Kızım bir telefon bulmuş. Öyle aradı beni, o şekilde haber verdi. 'Annecim sakın ağlama. Beni tahliye ettiler' dedi. Arkadaşları vardı. Onları aradım o şekilde gidip aldılar. Bir genç kız. Ya başına bir iş gelse orada. Tenha bir yer. Orası suçluların olduğu bir yer" diye konuşarak olaya ilişkin suç duyurusunda bulunacaklarını iletti.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.