Genç kızların sapkın katilinin babasından açıklama geldi! Detaylar ortaya çıkıyor

Genç kızların sapkın katilinin babasından açıklama geldi! Detaylar ortaya çıkıyor

19 yaşındaki iki genç kızı vahşice katlederek gündeme oturan sapık katil Semih Çelik’in babasının polise verdiği ifade ortaya çıktı.

İstanbul'da dün yaşanan dehşet, Türkiye'nin gündemine oturdu. Semih Çelik, yarım saat arayla iki kadını öldürdü. Katil, daha sonra surlardan atlayarak intihar ederken, babası Adem Çelik ise oğlunu anlattı.

Baba Adem Çelik: "Oğlumun psikolojik problemleri vardı"

Kurye olarak çalışan baba Adem Çelik, polise verdiği ifadesinde, oğlunun psikolojik rahatsızlıkları olduğunu ve daha önce hastanede tedavi gördüğünü belirtti. Baba Çelik, öldürülen Ayşenur Halil’in oğlunun sevgilisi, Fatih’te katledilen İkbal Uzuner’in ise oğlunun okul arkadaşı olduğunu söyledi. Bu açıklamalar üzerine, zanlı Semih Çelik’in hastane kayıtları incelemeye alındı.

bha-haber-ici-2024-10-06t094346-765.jpg
Canice öldürülen genç kızlar Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner

Yapılan incelemeler sonucunda, katil zanlısı Semih Çelik’in son bir yıl içinde Eyüpsultan Devlet Hastanesi, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde toplamda beş kez tedavi gördüğü tespit edildi. Zanlının psikolojik rahatsızlıklarının ortaya çıkmasıyla birlikte soruşturma derinleştirildi.

semih-celik.jpeg

İki kez kayıp başvurusu, bir kez intihar girişimi

Pol-Net kayıtlarına göre, Semih Çelik hakkında daha önce iki kez kayıp başvurusu yapılmış ve bir kez de intihara teşebbüs ettiği belirlenmiştir. Bu bulgular, soruşturmanın yönünü değiştirebilecek nitelikteydi.

istanbul-surlari.jpeg

Cinayet önceden planlanmış mı?

Zanlının evinde yapılan aramalarda, kara kalemle çizilmiş bir resim bulundu. Resimde, kafası ve bedeni birbirinden ayrılmış ve parçalanmış bir kadın figürü tasvir edilmişti. Bu çizim, İkbal Uzuner’in öldürülme şekliyle büyük benzerlik taşıyordu. Bu detaylar polis kayıtlarına geçti ve cinayetlerin önceden planlanmış olabileceği şüphesini güçlendirdi. İlçe ekipleriyle ortak yürütülen soruşturma devam ediyor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.