Karabulut cinayetinde flaş gelişme! Avukat açıkladı

Karabulut cinayetinde flaş gelişme! Avukat açıkladı

Cem Garipoğlu'nun Adli Tıp Kurumu'nden gelen DNA sonuçlarının ardından, Karabulut ailesi avukatı Rezan Epözdemir açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta, Münevver Karabulut'u öldüren Cem Garipoğlu’nun mezarı fethi kabir işlemi ile açılarak alınan DNA örnekleri Adli Tıp Kurumu tarafından incelendi. Yapılan incelemeler sonucunda, mezardaki kişinin Cem Garipoğlu olduğu belirlendi. Ancak, Münevver Karabulut’un ailesi bu rapora itiraz edeceklerini açıkladı.

Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, müvekkillerinin rapora itiraz edilmesini istediğini belirterek, “Biz avukat olarak onların taleplerine bağlıyız. Rapora kapsamlı bir inceleme yaptık ve çeşitli adli tıp uzmanları ile görüşeceğiz. İtirazımızla birlikte süreç şu şekilde işleyecek: İhtisas Kurulu nezdinde başsavcılık makamına itirazımızı sunacağız,” ifadelerini kullandı.

cem-garipoglu.jpg

Cesedi aile almak istemedi
Ayrıca, Cem Garipoğlu’nun cesedini ailesinin almak istemediği ortaya çıktı. Bu konuda açıklama yapan Rezan Epözdemir, “Garipoğlu’nun ailesi cesedi almak istememiş. Avukatı almak istemiş. Savcılık da avukata teslim edilmesini kabul etmiş.” şeklinde konuştu.

rezan-epozdemir.png

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.