Karatay Gençlik Meclisi’nden anlamlı stant

Karatay Gençlik Meclisi’nden anlamlı stant

Karatay Gençlik Meclisi, bu yıl 11’incisi düzenlenen “Konya Kitap Günleri”nde, Özgür Filistin temalı stant açtı.

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, bu yıl 11’incisi düzenlenen “Konya Kitap Günleri”nde anlamlı bir stant açtı. “Özgür Filistin” temalı stant, büyük ilgi gördü. Ziyaretçiler, Filistin halkının yaşadığı zorlukları yüreklerinde hissederek, Gazze soykırımı ve dramı hakkında düşüncelerini notlar halinde “Kudüs Duvarı”na yapıştırdı.

karatay-belediyesi-kent-konseyi.jpg

Karatay Gençlik Meclisi, Kadim Kudüs Çalışma Grubu ve Firar Dergisi’nin desteğiyle organize edilen bu etkinlikte, “Özgürlük İçin Oku” mottosuyla dikkat çekti. Standı ziyaret eden vatandaşlar, Gençlik Meclisi temsilcileriyle tanışarak, Gazze’deki duruma dair farkındalık oluşturan etkinliklere katıldılar. Ayrıca, çocuklar için düzenlenen atölyelerde, Filistin ve Gazze ile ilgili resimler yapıp hediye edilen “Hanzala” figürünü boyadılar.

konya-kitap-gunleri-karatay-stant.jpg

Karatay Gençlik Meclisi Başkanı Ahmet Babuççu, standın büyük ilgi gördüğünü belirterek, “Amacımız Kudüs özgür oluncaya kadar Filistin ve Gazze halkının yaşadıklarını unutturmamak” dedi. Başkan Hasan Kılca da, tüm hemşehrilerini “Özgür Filistin” temasına sahip standa davet etti. Konya Kitap Günleri, 27 Ekim Pazar gününe kadar sürecek.

Kaynak:Mustafa KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.