Konya'daki FETÖ mağduru anneden özel istek

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından kurulan kumpas sonucu kızını kaybeden bir anne Fethullah Gülen'in öldüğü günün bayram günü olmasını istedi.

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından kurulan bir kumpas sonucu Türk Hava Kuvvetleri’nden uzaklaştırılan Melike Kuvvet, özel sektörde ikinci pilot olarak çalışmaya başladı. Ancak, İran’da düşen Challenger 604 tipi özel uçakta hayatını kaybetti. Melike Kuvvet’in annesi, FETÖ lideri Fetullah Gülen’in hak ettiği şekilde ölmediğini ifade ederek, “Keşke milletin yavrusuna yaptıklarını ona da yapsalardı. Öldüğü gün, şehit annelerinin bayramı olsun inşallah” dedi.

konya-feto-magduru-emine-umman-kuvvet.jpg

Melike Kuvvet, Türk Hava Kuvvetleri’nde görev yaptığı süre boyunca zorlu günler geçirdi. Annesi Emine Umman Kuvvet, kızının ordu içinde mobbing ve iftira gibi ciddi zorluklarla karşılaştığını belirtti. Melike’nin, 2018’de tekrar göreve dönmeyi beklediği bir dönemde hayatını kaybetmesi, ailesini derin bir acıya boğdu. Cenazesi memleketi Konya’da defnedildi.

Anne Kuvvet, kızının FETÖ nedeniyle yaşadığı sıkıntılara değinerek, “Melike çok cesur biriydi, başına gelenler onu yıprattı. Onu sürekli dinlediklerini biliyordu, bu durum onu çok üzüyordu” dedi.

melike-kuvvet-konya.jpg

Ablası İlknur Kuvvet ise, FETÖ’nün ülkelerine verdiği zararlara dikkat çekerek, “Türk milleti, askerleriyle var oldu ve var olmaya devam edecek. Cennet yüzü göremeyecekler” şeklinde konuştu.

Melike Kuvvet’in yaşadığı dram, Türkiye’deki pek çok aileyi derinden etkileyen FETÖ ihanetinin bir örneği olarak kayıtlara geçti. Aile, bu acıyla yaşamaya devam ederken, Melike’nin anısı Konya’da her zaman yaşatılacak.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.