Kübra Aykut'a ne oldu? Kimdir ve kaç yaşındadır?

Son zamanlarda 44 kiloya düşen ve büyük bir bunalıma girdiğini belirten, beni hak eden yok diyerek kendi kendine düğün yaparak tanınan Kübra Aykut hayatını kaybetti.
Kübra Aykut'a ne oldu? Kimdir ve kaç yaşındadır?

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut kimdir, kaç yaşındaydı? Sultanbeyli'de sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, evinin bulunduğu 5'nci kattan düşerek hayatını kaybetti.

KÜBRA AYKUT KİMDİR?
Sosyal medya fenomeni olan Kübra Aykut 'Kubrasal' ismi ile paylaşımlar yapıyordu. İstanbul doğumlu olan Kübra Aykut 26 yaşındaydı. Kübra Aykut son paylaşımında 44 kiloya düştüğünü ve yiyemediğini takipçileriyle paylaşmıştı.

66f271495c1cbc39afad54bf.webp

KÜBRA AYKUT ÖLDÜ MÜ, NASIL ÖLDÜ?
Olay, akşam saatlerinde Hasanpaşa Mahallesi Gişe Sokak'ta bulunan bir sitede yaşandı. İddiaya göre, sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, yaşadığı binanın 5'nci katından düştü. Site güvenliği tarafından durumun haber verilmesi üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Kübra Aykut'un hayatını kaybettiğini belirledi. Aykut'un cansız bedeni, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından morga kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

aykut.webp

İNTİHAR MEKTUBU ORTAYA ÇIKTI
Genç kadının intihar etmeden önce yazdığı veda mektubu ortaya çıktı. Hayatını kaybeden Kübra Aykut veda mektubunda, “Kendi hür irademle atladım. Çünkü artık yaşamak istemiyorum. Fıstığa çok iyi bakın. Hayatımdaki herkese çok iyi geldim. Ama kendime iyi gelemedim. İyi bir insan olarak yaşamak bana hiçbir şey kazandırmadı. Bu hayatta bencil olun. O zaman mutlu olursunuz. Günlerdir can çekişiyordum, kimse görmedi. Kendimi çok seven ben kendimi düşündüğüm için gidiyorum. Özür dilerim. Nasıl şaşırttım ama yine sizi” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.