MHP Karatay İlçe Başkanlığı'nda taze kan

MHP Karatay İlçe Başkanlığı'nda taze kan

Milliyetçi Hareket Partisi, (MHP) Karatay ilçe Başkanlığı'na Mustafa Ünver atandı. Ünver, " İlçemizin ihtiyaçlarını yakından biliyorum ve çözüm odaklı projelerle halkımızın yanında olacağız" diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karatay İlçe Başkanlığı'na, bölgenin tanınmış iş insanlarından Mustafa Ünver atandı. Uzun yıllardır iş dünyasında başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Ünver, şimdi siyaset sahnesinde de Karatay’a hizmet etmeye hazırlanıyor.

mhp-karay-yeni-baskani.jpg

"Karatay’ı daha güçlü bir geleceğe taşımak için hep birlikte çalışacağız"

Karatay’da iş dünyasına kazandırdığı projelerle bilinen Mustafa Ünver, bu yeni görevinde de aynı titizlik ve azimle çalışacağını belirtti. Törende yaptığı konuşmada, "Milliyetçi Hareket Partisi’nin bayrağını daha yükseklere taşımak ve Karatay halkına en iyi hizmeti sunmak için görevi devralmış bulunuyorum. İlçemizin ihtiyaçlarını yakından biliyorum ve çözüm odaklı projelerle halkımızın yanında olacağız. Milli ve manevi değerlere bağlı kalarak, Karatay’ı daha güçlü bir geleceğe taşımak için hep birlikte çalışacağız" ifadelerini kullandı.

"Karatay'da milliyetçi ruhu canlandıracağız"

Mustafa Ünver'in ilçe başkanı olarak görevlendirilmesi, Karatay halkı arasında büyük bir heyecanla karşılandı. Ünver, MHP’nin bölgedeki güçlü yapısını daha da pekiştirmeyi hedefliyor. Görevi boyunca, yerel kalkınma projelerine öncelik vereceğini, toplumsal dayanışmayı artıracak adımlar atacağını ve Karatay’da milliyetçi ruhu daha da canlandıracağını ifade etti.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.