Terörist başı Fetullah Gülen'in ölüm sebebi belli oldu

Terörist başı Fetullah Gülen'in ölüm sebebi belli oldu

FETÖ lideri Fethullah Gülen, ABD’de tedavi gördüğü hastanede böbrek yetmezliği ve diyabet gibi kronik sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fethullah Gülen'in ABD'de tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiği doğrulandı. Amerika'nın Sesi muhabiri Mehmet Sümer, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Gülen’in doğal nedenlerle vefat ettiğini açıkladı.

Sümer’in paylaştığı bilgilere göre, St. Luke Hastanesi’nde Gülen’i tedavi eden doktorlardan Dr. Douglas Degler, bir video aracılığıyla Gülen'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Dr. Degler, Gülen'in uzun zamandır böbrek yetmezliği ve diyabet gibi kronik sağlık problemleri nedeniyle tedavi gördüğünü ve bu sorunlar sonucunda hayatını kaybettiğini belirtti. Ancak, hastane yönetiminin konuya ilişkin sorulara henüz yanıt vermediği kaydedildi.

Ölüm haberi gizlenmeye çalışıldı

Örgüt içinden alınan bilgilere göre, Fethullah Gülen’in ölümünün bir süre gizlenmesi tartışıldı, ancak sonunda kamuoyuna duyurulmasına karar verildi. İstihbarat kaynakları, Gülen’in cenazesinin Türkiye’ye getirilmesinin mümkün olmadığını bildirdi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.