KONYA HABER
Konya
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,3796 %0,35
48,6458 %0,72
4.903,41 % 1,35
Ara
BBN Haber Güncel İş kurmak isteyenler: Alabalık, levrek, çipura, Türk somonu ve Akdeniz midyesi

İş kurmak isteyenler: Alabalık, levrek, çipura, Türk somonu ve Akdeniz midyesi

İş kurmak ve para kazanmak isteyenler için... Su ürünleri üretiminde sürdürülebilirliğin sağlanması için 11 türde uygulanan üretim planlamasına 5 tür daha ilave edildi.

KAYNAK: BBN
Okunma Süresi: 1 dk

İş hayali kuranlar ve zengin olmak isteyenler için yeni iş alanları açıldı…

Tarım ve Orman Bakanlığının NSosyal hesabından yapılan açıklamada, "mavi vatan"ın bereketini korumak için büyük bir adım daha atıldığı belirtildi.

5 TÜR İÇİN ADIM

Su ürünleri üretiminde sürdürülebilirliğin sağlanması için 11 türde uygulanan üretim planlamasına 5 türün daha ilave edildiği, böylece 16 türün planlı üretim kapsamına alındığı bildirilen açıklamada, "Planlı üretim modeli ile kaynaklarımızı koruyarak güçlü bir balıkçılık vizyonu ortaya koyuyoruz." değerlendirmesinde bulunuldu.

alabalık, levrek, çipura, Türk somonu ve Akdeniz midyesi

Su ürünleri üretiminin yüzde 80'inden fazlasının planlı üretim kapsamına alındığının altı çizilen açıklamada, avcılıkta planlı üretime dahil edilen türler, mavi yüzgeçli orkinos, deniz patlıcanı, inci kefali, tıbbi sülük, beyaz kum midyesi, yılan balığı, hamsi, kalkan, kılıç, tulina ve kerevit, yetiştiricilikte planlı üretime dahil edilen türler ise alabalık, levrek, çipura, Türk somonu ve Akdeniz midyesi olarak sıralandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *