14 Şubat için "aşka" geldiler

14 Şubat için "aşka" geldiler

Çiçek, çikolata, takı, mücevher, giyim, aksesuar, elektronik cihazlar, tatil gibi alternatifler; kampanyalar ve 14 Şubat'a özel indirimlerle birleşerek tüketiciler için daha da cazip hale geliyo

14 Şubat Sevgililer Günü için tüketicilerin taleplerine karşılık vermek isteyen şirketler, giyimden kozmetiğe, aksesuardan elektroniğe çok sayıda üründe indirim ve kampanyalarla raflarını doldurdu. Yaklaşan 14 Şubat öncesi sevdiklerini mutlu etmek isteyen tüketiciler hediye arayışına girerken, bu talebe yanıt vermek isteyen şirketler de sundukları avantajlarla tüketiciye bol seçenek sunma gayretinde. Her ne kadar sevgiyi bir güne sığdırmak çoğu insan için pek bir anlam ifade etmese de, bu günü bahane edip özellikle ihtiyaçlarını karşılamak isteyen tüketiciler için çok sayıda seçenek bulunuyor. Çiçek, çikolata, takı, mücevher, giyim, aksesuar, elektronik cihazlar, tatil gibi alternatifler, kampanyalar ve 14 Şubat'a özel indirimlerle birleşerek tüketiciler için daha da cazip hale geliyor. 

SEVDİKLERİNE TEKNOLOJİ HEDİYE ETMEK İSTEYENLER İÇİN ÇOK SAYIDA SEÇENEK VAR

Akıllı saatlerin, tabletlerin, akıllı telefon ve ses sistemlerinin içinde bulunduğu elektronik cihaz segmenti, tüketicilerin bu özel günlerde en fazla tercih ettiği kategorilerden biri olmaya devam ediyor. Hem ertelenen ihtiyaçların karşılanması hem de teknolojiseverlerin yeni teknolojileri deneyimlemek istemesi ile artan talebe yönelik teknoloji şirketleri de taşın altına elini koyuyor. Şirketler sundukları avantajlı fiyatlar, taksit ve indirimlerle, özel günlerde sevdiklerine teknoloji hediye etmek isteyenlerin ihtiyacını karşılamaya yönelik yüzde 50 indirim fırsatlarını içinde barındıran kampanyalar düzenliyor.

KALPLİ ÇİKOLATALAR HÂLA EN ÇOK TERCİH EDİLENLERDEN

Çiçek ve çikolatalar bu günün vazgeçilmesi arasındaki yerlerini korurken, kalpli çikolatalar sevdiklerini mutlu etmek isteyenlerin hala ilk tercih ettiği ürün arasında yer alıyor.

En fazla tercih edilen kategorilerden giyim sektöründe şirketler yüzde 50'ye varan indirimlerin yanı sıra özellikle bu gün için özel koleksiyonlar da hazırladı. Farklı tasarımlar ve çok sayıda renk seçenekleri ile raflarda yerini alan ürünler, tüketicinin hem cebine hem gözüne hitap ederken, kampanyalar fonksiyonel kıyafetler ve şık aksesuarlarla tamamlandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.