"Biz bunu kabul etmeyiz"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, "Bir okulun önünde uyuşturucu satılıyor- denildiğinde kalbimden vurulmuşa dönüyorum. Böyle bir şey olamaz. Biz bunu kabul etmeyiz" dedi
"Biz bunu kabul etmeyiz"

Bakan Soylu'nun konuşmasından satır başları;

Bakan Soylu: "-Bir okulun önünde uyuşturucu satılıyor- denildiğinde kalbimden vurulmuşa dönüyorum. Böyle bir şey olamaz. Biz bunu kabul etmeyiz. Uzun zamandır bu sözü duymuyoruz ve bir daha da duymak istemiyoruz."

Bakan Soylu: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "Metamfetamini yenersek Türkiye, dünyada uyuşturucuya bağlı ölümler konusunda dünyadaki en az ölümü yaşayan ülke olacak."

Bakan Soylu: "(Kılıçdaroğlu'nun 'Uyuşturucu baronlarına bir şey yapmıyorsunuz' ifadesi üzerine) Tamamen temelsiz, sadece suçlamaya yönelik, bilgiden yoksun bir anlayış ve hatta uyuşturucu ile mücadele yapan birimlerimizi töhmet altında bırakan, Türkiye’nin uyuşturucu ile mücadelesini etkisizleştirmeye çalışan bir anlayış ortaya koymaktadır."

Bakan Soylu: "Afganistan’da eroini kim artırdı? Amerika artırdı. Bu kadar açık ve net. Afganistan’da eroini Amerika artırdı."

Bakan Soylu: "Bir türlü ortada olmayan bir kokain senaryosu üzerinden birileri tarafından, Türkiye’nin sanki bir kokain cennetine dönüştüğü şeklinde bir algı oluşturuldu."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.