Darbe devri bitti!

“Seçilmiş iktidara parmak sallama devri bitti” diyen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Türk milletinin artık hiçbir darbe girişimine geçit vermeyeceğinin bir kez daha görüldüğünü söyledi
Darbe devri bitti!

Ankara çıkarması yapan Kavaf Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve BBN İmtiyaz Sahibi Mustafa Kavaf, BBN Medya Grup Başkanı Uğur Özteke ve BBN Türk TV Genel Yayın Yönetmeni Fahrettin Damga, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mustafa Akış’ı ziyaret etti.

Ziyarette BBN Medya Grubu’nun çalışmaları hakkında bilgi veren Kavaf, “Holdingimizin medya yatırımı BBN, ‘Birlik Beraberlik Noktası’ mottomuzun baş harfleridir. Amacımız Konya merkezli olarak Anadolu’dan Türkiye’ye güçlü bir ses, etkili bir medya kuruluşu olmaktır. Bu noktada günlük yayın organımız BBN Haber Gazetesi, aylık sektörel dergimiz BBN Vizyon ve anlık haber akışının sağlandığı sosyal medyamız www.bbnhaber.com.tr’nin ardından görsel medyada da ulusal haber kanalımız BBN Türk TV’yi hayata geçirdik” dedi.

BBN Medya Grubu’nun faaliyetlerini yakından takip edip yayınlarını ilgi ile izlediklerini ifade eden 24. Dönem AK Parti Konya Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mustafa Akış, “Memleketimiz Konya’dan böylesi güçlü bir medya yapılanmasının olması bizleri gururlandırıyor. İnşallah BBN daha iyi noktalara gelecek. Yerli ve milli düşünce yapısıyla her sektörde olduğu gibi medyada da atılan her adım kıymetlidir. Uzayan kol bizden olsun, Konya’mız her alanda kazansın. Marka değerimize yeni halkalar eklenmesinden büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu. 

Darbe devri bitti!

Darbe devri bitti!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.