Erdoğan: 40 çeşit üründe indirime gidiyoruz

Erdoğan: 40 çeşit üründe indirime gidiyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan,"40 çeşit üründe inşallah Tarım Kredi Kooperatiflerinde ciddi manada indirime gidiyoruz. Piyasaları böylece daha da rahatlatacağız" dedi

Çorum'da toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sınırlarımız içinde terör örgütlerine nefes aldırmadığımız gibi sınırlarımız dışında da terör bataklığını kurutmak için teröristlerin tepelerine biniyoruz." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Avrupalılar 'kışı nasıl geçireceğiz' diye kara kara düşünürken biz şimdiden enerji arz güvenliğimizi garantiye alacak stratejik çalışmalar yürütüyoruz." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: "İnşallah Karadeniz'deki 540 milyar metreküplük doğal gaz keşfimiz gibi Abdülhamid Han'ın da milletimize güzel haberler vereceğine inanıyorum."

"PAZARTESİDEN İTİBAREN BÜYÜKBAŞTA DA YÜZDE 30-35 İNDİRİME GİDİYORUZ"

Pazartesiden itibaren büyükbaşta da yüzde 30-35 indirime gidileceğini bildiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: "40 çeşit üründe inşallah Tarım Kredi Kooperatiflerinde ciddi manada indirime gidiyoruz. Piyasaları böylece daha da rahatlatacağız. Bazı zincir marketler de kendilerini buna göre ayarlayacak."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.