HALK TV’DEN VERYANSIN: BBNTÜRK TV’NİN YAYINI NİYE KESİLMEDİ?

Medyanın eskilerinden Ayşenur Arslan, yayıncılık ilkelerini hiçe sayarak Halk TV’nin yayın altyapısındaki sıkıntı ve kesintileri ilginç bir şekilde siyasete bağladı ve BBN Türk TV’nin yayınının kesintisiz devam etmesinden şikayetçi oldu!

İktidar aleyhindeki yayınlarıyla dikkat çeken Halk TV’de yayıncılık ilkeleri çiğnenmeye devam ediyor. Halk TV'de yayınlanan "Medya Mahallesi" programının sunucusu Ayşenur Arslan, programda Halk TV’nin yayınının kesildiğini ifade ederek ilginç ve anlaşılmaz bir şekilde BBN Türk TV’nin yayınlarının kesintisiz devam etmesinden dem vurdu.
Arslan, “Bizim yayın sık sık kesiliyormuş. Mesela BBN TV kesilmiyormuş. Şu anda orada Zekeriya Yapıcıoğlu yayında. Konya merkezli bir televizyon, onların yayın kesilmiyormuş bizim yayın kesiliyormuş!” gibi garip bir yaklaşımla yayın kesintisini kendi yayın altyapısında değil başka yerlerde araması ve adeta rakip kanallardan birinin de yayınının kesilmesini istemesi tepkiyle karşılandı.
BBN TÜRK TV Medya Grup Başkanı Fahrettin Damga da sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “
1-Konya değil İstanbul merkezliyiz
2-BBN TV değil BBN Türk
3- Bir yayın kuruluşunun yayınının kesilmesini beklemek nasıl bir ruh hali?
4- Kendinizi dünyanın merkezi zannetmeyin
5-Bizi izlemeye ama dikkatle izlemeye devam edin.
@AysenurArslantv @halktvcomtr @Kahvecibrahim” ifadelerine yer verdi.
Öte yandan yayının konuğu Karar Gazetesi ekonomi yazarı İbrahim Kahveci de Damga’nın paylaşımına “haklısınız, samimi söylüyorum” yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.