HEDEFTE KONYA VAR!

Konya Büyükşehir Belediyesinin kendi mamasını üreteceğini açıklamasının ardından düğmeye basan mama lobisi, kirli oyunu ile Konya ve Türkiye’nin en modern hayvan barınağına sahip belediyesi Konya Büyükşehir’i hedef aldı
HEDEFTE KONYA VAR!

Konya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı’nda yaşanan üzücü olayın ardından yoğun bir kampanya başlatılırken, operasyonun perde arkasında “mama lobisi”nin olduğu iddia edildi. Sosyal medya üzerinden yapılan algı operasyonlarında sadece Büyükşehir Belediyesi değil, Dünya Belediyeler Birliği Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Konya da hedef alındı.

hedefte-konya-var-2.jpg

HAYVANSEVERLER GERÇEĞİ GÖRDÜ

Konya Büyükşehir Belediyesinin sokak hayvanları için mama üreteceğini açıklamasının ardından düğmeye basan kirli ellerin “Konya’ya gidiyoruz” gibi eylem çağrılarının ardından akın akın Konya’ya gelen hayvanseverler ise kentte sadece Türkiye’nin en büyük ve en modern hayvan barınağı ve rehabilitasyon merkezini gördüler.

hedefte-konya-var-1.jpg

YEMEK ATIKLARINDAN MAMA ÜRETİLECEK

Yemek atıklardan hayvan maması üretimi için kurulma aşamasında olan fabrikanın da ihale sürecini tamamlayan Konya Büyükşehir Belediyesi, fiziki kuruluş aşamasında olan fabrikayı da 2023 yılı içerisinde üretime geçirecek. Konya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki bütün bu örnek çalışmalarla doğanın ve sokak hayvanlarının en iyi şekilde korunarak yarınlara çok daha güzel bir Konya bırakılması amaçlanıyor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.