O manşetlerin sefaletini unutmadık!

Erdoğan'dan 'Üçüncü köprü artık iki beton kuleden ibarettir' manşetine gönderme
O manşetlerin sefaletini unutmadık!

Boğaz'ın üçüncü gerdanlığı Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün inşasında gösteriler yaptılar, kampanyalar yaptılar. Güçleri yetse, inanın her türlü ihaneti yapabilirlerdi. Bir mahkeme kararını yanlış anlayarak 'Üçüncü köprü artık iki beton kuleden ibarettir' manşetini atanların sefaletini unutmadık.

Bay Kemal Yap-İşlet Devret Modeli'nden anlamaz. Ülkemiz geçtiğimiz 20 yılda bu model ile 37,5 milyar dolarlık yatırıma kavuştu. Bay Kemal, bunları milli bütçeden yapmadık. Kendileri tedarikçi aynı zaman da yatırımı yaptılar.

Kamu Özel işbirliği modeli ile hayata geçirilen 2003-2021 yılları arasında hayata geçirilen yatırımların ülkemizin milli gelirine 395 milyar dolar, üretime 838 milyar dolar, istihdama 1 milyon kişi katkısı zaten olmuştur.

Kamu eliyle ülkemizin her ilinde, her ilçesinde, her köyünde ve her karış toprağında, yol, köprü, hastane, okul, baraj, sulama tesisi kamu hizmet binası yatırımı yapılmaktadır. Her yatırım, onu bir fiil kullananlar yanında ülkenin ve milletin ortak malıdır. Üstelik doğrudan bütçeden yapılan yatırımlarda işin bedeli peşin ödenmekte hizmet ise proje tamamlandıktan sonra peyderpey alınmaya başlanmaktadır. Buralarda verilen hizmetlerin tamamı ücretsiz olduğu için kamuya doğrudan herhangi bir maddi geri dönüşte yoktur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.