"Bu yorumları yapmak haddinize değil"

"Bu yorumları yapmak haddinize değil"

Yeni kurulan partilerin akıbeti ile ilgili konuşan Başkan Angı, “Kendi yapacaklarınızı halka anlatın. AK Parti üzerinden alan açma çabaları doğru bir süreç değil.  Yoksa Türkiye’ye korku salıp ekonomi iyi yönetilmiyor yorumları da sizin haddinize değil” dedi

AK Parti İl Başkanı İl Başkanı Hasan Angı, yaptığı değerlendirmede şehrin ihtiyaçları doğrultusunda her konunun yakın takipçisi olduklarını belirterek, her alanda yapılması gereken projelerle ilgili değerlendirmelere açık olduklarını kaydetti. Başkan Angı, “Türkiye’de önemli işler yapılıyor ve yapılmaya devam edecek. Biz şehrin ihtiyaçları nelerdir, bu işe gönül veren, kafa yoran herkesle konuşabiliriz. Her alanda yapılması gereken projelere de açığız” dedi.

TOKİ’DE 1 MİLYONA YAKLAŞIYORUZ

Toplu Konut İdaresi ile birlikte dar ve orta düzeyli vatandaşlara yönelik konut edindirme faaliyetlerine 1 milyona yaklaşıldığını kaydeden Angı, vatanda hizmet noktasında çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Gazeteciler için konut projesi sürecinin devam ettiğini belirten Angı, konunun gündemlerinde olduğunun da altını çizdi.

"Bu yorumları yapmak haddinize değil"

“VALİ TOPRAK’IN GİDİŞİ BİZE DE SÜRPRİZ OLDU”

Vali Toprak’ın görev değişikliğinin kendileri için de sürpriz olduğunu belirten Başkan Angı, “Kamu da hizmetler nöbettir. Bu en tepe görevler de olsa, en uç noktadaki görevler de olsa. Bir kısmında belirli dönem sınırlamaları vardır. Vali Bey’in gidişi hepimiz için sürpriz oldu. Türkiye genelinde önemli miktarda yer değişiklikleri ve merkeze görevlendirmeler oldu. Beklemiyorduk” diye konuştu.

"Bu yorumları yapmak haddinize değil"

“MUSTAFA ŞAHİN ZOR BİR DÖNEMDE HİZMET ETTİ”

Rektör Şahin’in görev değişikliği ile ilgili de konuşan Angı, “Mustafa Bey şehir için hizmet etmeye çalıştı. Zor bir dönemde yöneticilik yaptı. Büyük çabaları, katkıları oldu. Süreci YÖK yürüttü ve nihai kararı Cumhurbaşkanımız verdi. Biz siyasetçiler olarak bu arkadaşımız bu göreve getirilsin demek gibi bir çabanın içerisinde olamayız. Ancak şehir adına gördüğümüz durumlar olursa bunu ifade edebiliriz. Kara vericiler buna dikkat edebilir.  Kendisine şehir adına teşekkür ediyorum. Yeni rektörümüze  başarılar diliyorum. Genç bir kardeşimiz görevi üstlendi ve inşallah hem üniversiteye hem şehre güzel işler yapan bir ekiple yolu yürürler” ifadelerine yer verdi.

"Bu yorumları yapmak haddinize değil"

“VARACAK HEDEF YOKSA VERECEK ZARAR VAR”

Yeni kurulan partilerin akıbeti ile ilgili konuşan Başkan Angı, “Şu zaman kadar her seçimden sonra seçimden beklediği oyu alamayanlar hemen yeni bir parti kurma eğilime girdi. Yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı. Bu durumlarda önemli olan siyasetin verdiği mesaj ne? Halktaki karşılığı ne? bunu görmek lazım.  Neyi anlatmak istediğinizin tanımını iyi yapmak lazım. Ortak bir hedefleri var. Tüm amaçları Erdoğan gitsin.  Peki, yerine kim gelecek? Geleceği belirleyemiyorlar. Çünkü milletin kendilerini getirmeyeceğini biliyorlar. Varacak hedef yoksa verecek zarar var mantığıyla hareket ediyorlar.  Çıkıp bu partide farklı konularda görev yapmış insanlar kendi görev dönemlerinde yaptıklarına baksınlar. AK Parti üzerinden alan açma çabaları doğru bir süreç değil. Kendi yapacaklarınızı halka anlatın. Yoksa Türkiye’ye korku salıp ekonomi iyi yönetilmiyor falan kusura bakmasınlar bu yorumları yapmak hadlerine değil. Siz görevdeyken neler yaptınız? Bunlar gündemi başka yere getirmenin, yakalanan büyüme ve güçlenmenin dağılması için çabalıyorlar. Türkiye bu tür bir siyaset bakışını hak etmiyor. Hedeflerimize koşarak gidiyoruz. Önemli olan bu ülkenin menfaatleri” şeklinde konuştu. Ayşegül Ertul

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.