TÜRK’ÜN İNTİKAMI

TÜRK’ÜN İNTİKAMI

Konyalı şehit Bayram Olgun ve silah arkadaşlarının kanlarını yerde bırakmamaya kararlı Silahlı Kuvvetlerimiz, İdlib'deki Bahar Kalkanı Harekatı’nda 2 bin 212 rejim askerini etkisiz hale getirdi

REJİME AĞIR DARE VURULUYOR
Mehmetçik, karadan ve havadan gerçekleştirdiği operasyonlarla 36 şehidimizin intikamını alıyor. Şehitlerimizin kanının yerde kalmaması adına 27 Şubat’taki menfur saldırının hemen akabinde başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı başarıyla sürdürüyor. Operasyonlar kapsamında bugüne kadar 1 İHA, 8 helikopter, 103 tank, 72 top/obüs/ÇNRA, 3 hava savunma sistemi ve 2 bin 212 rejim askeri etkisiz hale getirildi.
ÖLÜRSEM ŞEHİT, KALIRSAM GAZİ
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, harekatın başarıyla sürdürüldüğünü bildirdi. Sabahın ilk ışıklarına kadar İdlib'deki faaliyetleri, rejim hedeflerine yönelik operasyonu sevk ve idare eden Akar, "Milletimize ve hudutlarımıza yönelik her türlü tehdit ve tehlikeye karşı mücadelemizi 'ölürsem şehit kalırsam gazi' anlayışı içerisinde azim ve kararlılıkla sürdürmekteyiz" diye konuştu.
EN SERT KARŞILIK VERİLİYOR
Mehmetçiği hedef alan saldırının misliyle karşılık bulacağının altını çizen Bakan Akar, “Kalıcı ateşkes ve istikrarın sağlanması asıl amacımızdır. Ancak birliklerimize, gözlem noktalarımıza ve mevzilerimize yapılacak saldırılara karşı meşru müdafaa kapsamında en şiddetli ve tereddütsüz karşılık verileceğinden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.