Umutlarımız hiç tükenmedi

Umutlarımız hiç tükenmedi

Bakan Kurum, “Birliği, beraberliği, tüm dualarımızı, çalışmalarımızı İzmir'imiz için, kardeşlerimiz için yapmaya devam edeceğiz. Umutlarımız hiçbir zaman tükenmedi. 91 saat sonra Ayda yavrumuzu enkaz altından çıkardık” dedi

8 BİN PERSONELE SAHADAYIZ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir’de BBN Türk TV’ye özel açıklamalarda bulundu.  Arama kurtarma çalışmalarını anlatan Bakan Kurum, “Yaklaşık 8 bin personel, 25 arama kurtarma köpeği ve bin 73 araçla çalışmalar sürüyor. Depremin ilk anından itibaren umutlarımız hiçbir zaman tükenmedi. Çok şükür 91 saat sonra Ayda yavrumuzu enkaz altından çıkardık. Toplamda sağ ulaştığımız kişi sayısı 107’dir” dedi.

Umutlarımız hiç tükenmedi

İZMİR İÇİR BİRLİK VE BERABERLİK

“Birliği, beraberliği, tüm dualarımızı, çalışmalarımızı İzmir'imiz için, kardeşlerimiz için yapmaya devam edeceğiz” diyen Bakan Kurum, “İnşallah yeni Aydalarımızı, yeni Ayşelerimizi, yeni İdillerimizi çıkarmaya devam edeceğiz. Bu birlik ve beraberliği dün Elazığ'da, Malatya'da, Van'da nasıl gerçekleştirdiysek burada da İzmir'imizde de aynı şekilde, aynı anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Umutlarımız hiç tükenmedi

SOKAK SOKAK TESPİT YAPIYORUZ

Vatandaşın yanında olduklarını vurgulayan Bakan Kurum, “Depremin ilk saatinden itibaren İzmirli kardeşlerimizle beraberiz, enkaz alanlarındayız, çadırlardayız, sokaklardayız. Artık mahalle mahalle, sokak sokak geziyor ve tespitlerimizi yapıyoruz. Vatandaşlarımızın ne ihtiyacı varsa hep birlikte kriz merkezimizi oluşturduğumuz koordinasyon çerçevesinde çözüyoruz” dedi.

Umutlarımız hiç tükenmedi

NE EKSİĞİNİZ VARSA GETİRELİM!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ağır hasar gören binalarda ve enkaz alanlarında incelemerde bulundu ve yakınında kurulan çadırları ziyaret etti. İkram çadırlarındaki görevlilere kolay gelsin dileğinde bulunan Kurum, vatandaşlara "Ne eksiğiniz varsa bildirin getirelim." dedi. Vatandaşlar da teşekkür edip, "Allah devletimizden, milletimizden razı olsun." dediler. Serkan Şafak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.