Yüzler güldü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın esnaflar ve çiftçiler için açıkladığı yeni destekler sektör temsilcileri tarafından memnuniyetle karşılandı
Yüzler güldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından esnaf ve çiftçilerle ilgili yeni müjdeleri verip destek paketlerini açıklarken esnaf ve sanatkara yönelik 4 milyar 622 milyon liralık destek ile hububat alım fiyatları yüz güldürdü. Hibe ve hububat alım fiyatlarından memnuniyetini dile getiren esnaf ve çiftçiler, yeni kararların üreticinin mağduriyet yaşamaması açısından büyük önem taşıdığına işaret etti.

PİYASAYA CAN SUYU OLACAK

Hibe ve Nefes Kredisi adımlarının, tam kapanma sürecinde sıkıntı yaşayan girişimciler için çok önemli bir dayanak niteliği taşıdığını belirten esnaf odası temsilcileri, “Burada desteğin küçük olması, büyük olması tartışılmamalı. Sıkıntılarımızı sonlandırmaz ama bir can suyu olur. Ticari hayatın normalleşmesine ilişkin verilen tüm destekler, ekonomik hayatımızda yerini bulacaktır" ifadelerini kullandılar.

ÇİFTÇİ FİYATLARDAN MEMNUN

Hububat alım fiyatlarının hasat öncesinde açıklanması çok olumlu bulan çiftçi temsilcileri de “Çiftçi, sanayici ve tüccarın yüzde 80-90'ı fiyatın bu civarda olmasını talep ediyordu. Tüm kesimlerin istediği fiyat gerçekleşti. Açıklanan fiyatlar, çalışıp üretmesi için çiftçimize moral olmuştur. Türk çiftçisi boş bir alan bırakmadan üretime katkı sağlamaya devam edecek” açıklamalarını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum