KONYA HABER
Konya
Açık
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,2757 %0,44
48,9736 %0,64
4.895,35 % 0,22
Ara
BBN Haber Konya Haber Günün Tarifi: Reçelli Taze Peynirli Milföy

Günün Tarifi: Reçelli Taze Peynirli Milföy

Günün Tarifi: Reçelli Taze Peynirli Milföy

Okunma Süresi: 1 dk

Milföyleri dondurucudan çıkarın ve 10 dakika kadar yumuşamasını bekleyin(kırılmadan bükülecek kadar çözülse yeterli)

4 kare milföyü fırın tepsisine yerleştirin, her birinin ortasına taze peynir koyun ve kenarlarında 1 cm pay bırakarak yayın.

Üstlerine 1 er yemek kaşığı reçel koyun.

Kapak yapacağınız milföylerden kurabiye keskisi ya da bıçak yardımıyla minik kalpler çıkarın.

Reçelli tabanların üstüne yerleştirin ve açılmaması için kenarlarından çatalla geçin.

Yumurta sarısı sürün, 200 derece önceden ısıttığınız fırında 15 dakika pişirin. İster sıcak dondurmayla isterseniz de soğuk kendi başına servis yapın.

MALZEMELER:

8 adet kare milföy

4 yemek kaşığı taze peynir

4 yemek kaşığı ahududu reçeli

1 yumurtanın sarısı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *