15 Temmuz'da Konya’da toplu ulaşım ücretsiz mi?

Konyalılar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde otobüs ve tramvaylardan oluşan toplu ulaşım hizmetlerinin ücretsiz olup olmayacağını araştırıyor
15 Temmuz'da Konya’da toplu ulaşım ücretsiz mi?

Konya Büyükşehir Belediyesi, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde otobüs ve tramvaylardan oluşan toplu ulaşım hizmetlerini ücretsiz sağlayacak mı?” İşte yanıtı merakla beklenen bu soru cevap buldu.
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından meclis onayıyla alınan karar çerçevesinde 2024 yılında bazı gün ve bayramlarda ücretsiz ulaşım imkanı var. BBN Haber Merkezi’nin edindiği bilgiler çerçevesinde 2024 yılı Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı’nda tüm yolcular ücretsiz ulaşım imkanından yararlandı. Ayrıca LGS ve YKS sınav günlerinde ise sınava giren öğrenciler, refakatçiler ve sınav görevlilerinin toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanmaları sağlandı. Şimdi sırada 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü var.
Konya Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin aldığı karar doğrultusunda başlatılan dini ve milli bayramlarda toplu ulaşımın ücretsiz hizmet vermesi uygulamasına 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde de devam edilecek ve 15 Temmuz Pazartesi belirlenen saatlerde ulaşım ücretsiz sağlanacak. Konya’da 2024 yılının son ücretsiz ulaşım imkanı ise 2024-2025 eğitim öğretim yılı ilk gününde öğrencilere sağlanacak.

Kaynak:Mustafa KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.