300 bin Konyalı hafta sonunda şehri izleyerek yemek yiyor

300 bin Konyalı hafta sonunda şehri izleyerek yemek yiyor
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve mimarisiyle dikkat çeken şehrin en yüksek restoranı hafta sonunda 300 bin kişiyi konuk ediyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve 383 milyon lirayla dev maliyeti olan Akyokuş Kasrı yoğun ilgi görüyor. “Zamanın İzinde Bir Şaheser” mottosuyla hizmete açılan ve sektördeki tüm markalarının hizmet verdiği Akyokuş Kasrı muhteşem manzarası ve mimarisinden etkilenen hem Konyalı hem de şehir dışından gelen misafirler hafta sonunda yoğun ilgi gösteriyor. Konya Büyükşehir temsilcilerinden alınan bilgilere göre; Akyokuş Kasrı, hafta sonları yaklaşık 250 bin ila 300 bin arasındaki vatandaşa hizmet ediyor. Ziyaretçiler hem manzaraya hem yapıya hem de lezzetlere tam not veriyor.

kasr.jpg

KONYA'DA BOYKOT SÜRÜYOR

Alınan karar doğrultusunda İsrail mallarını boykot eden Konya Büyükşehir Belediyesi, Akyokuş Kasrı ve diğer tüm kafelerde yerli ve milli içeceklerin satışını gerçekleştiriyor. İsrail mallarını boykot eden Konya Büyükşehir, vatandaşlar tarafından takdir topluyor. Akyokuş Kasrı'nı ziyaret etmek isteyen ve fiyatları hakkında bilgi almak isteyenler için: https://bbnhaber.com.tr/konya/konyanin-akyokus-kasrina-yeni-fiyatlar-damga-vurdu-iste-zamli-tarife-154592h

Kaynak:Hümeyra KARADAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum