AK Parti Konya'da şok istifa!

Seçim çalışmaları kapsamında çokça emek kaydeden AK Parti Konya ve ilçe teşkilatları gelecek döneme hazırlanırken istifa kararı ile resmen şoka uğradı.
AK Parti Konya'da şok istifa!

AK Parti Ereğli Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz, 2 buçuk yıldır sürdürdüğü görevine veda etti. Korkmaz, görevden müsaadesini isteyerek, "Yaklaşık 2,5yıldır “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlu davasında İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini her daim büyük bir onur duyarak yaptım. Partimizde kademe fark etmeksizin aldığım her görevi layıkıyla yerine getirebilmek için elimden gelen gayreti gösterdim.

whatsapp-image-2024-06-13-at-09-24-31.jpeg

Görevde bulunduğumuz 2,5 sene içerisinde tevazu, samimiyet gayret anlayışıyla çalıştık. Geldiğimiz bu süreçte İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden müsaademi istemiş bulunmaktayım. Bu vesileyle birlikte bu davada yol arkadaşlığı yapan beni yanlız bırakmayan yönetim kurulu üyelerime sonsuz teşekkür ediyorum. Şahsıma bu görevin verilmesinde başta Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Eyüp Kadir İnan’a, İl Başkanımız Hasan Angıya, önceki Dönem Milletvekilimiz Halil Etyemez'e, MKYK Üyemiz Abdullah Said Kıyak'a, İl Başkanımız İbrahim Kelek'e ,Beraber Çalışma fırsatı bulduğumuz Önceki Dönem İlçe Başkanımız Zübeyir Dursuna , İlçe Başkanımız İbrahim Erol’a Ereğli İlçe Teşkilatına çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte ihmal ettiğim ve benden asla desteğini esirgemeyen aileme özellikle teşekkür ediyorum. Varsa hakkım sizlerde benden yana helal olsun. Sizlerde hakkınızı helal edin" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum