Bakan açıkladı, Konya'ya dev enerji santrali gelecek mi?

Bakan açıkladı, Konya'ya dev enerji santrali gelecek mi?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Konya'ya yapılması planlanan 2. Etap Enerji İhtisas Bölgesi için açıklamada bulundu.

Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal ve AK parti Karapınar İlçe Başkanı Yusuf Zengin Ankara’da görüşmeler gerçekleştirdi.

ziyaret-1.jpg

Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Mehmet Baykan, Mustafa Kalaycı ve Mustafa Hakan Özer ile Gazi Meclisinde Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal, İlçe Başkanı Yusuf Zengin ve Meclis Üyesi Mustafa Çelik bir araya gelerek Karapınar ile ilgili çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundular.

BAKANLIKTAN ENERJİ YATIRIMINA ONAY ÇIKMADI

Önal, "Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Alparslan Bayraktar ile yapılan görüşmede Sayın Bakanımız; ilçemizdeki 2. Etap Enerji İhtisas Bölgesi ile ilgili Bakanlık olarak bizim böyle bir onayımız ve iznimiz yoktur” dedi. Belediye Başkanı İbrahim Önal, ayrıca kararname iptali için gerekli yazışmalara da başladığını siz değerli vatandaşlarımıza da belirtmek istiyor, ilçemiz ve hemşehrilerimiz için durmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi.

ziyaret-2.jpg

ziyaret-3.jpg

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.