Bakan Kurum, Konya'nın bu ilçesine büyük önem veriyor

Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal, Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen Basın Toplantısında, Belediye çalışmalarında ilk 3 ayını değerlendirdi, geleceğe yönelik proje ve çalışmaları basın mensupları ile paylaştı.
Bakan Kurum, Konya'nın bu ilçesine büyük önem veriyor

Başkan Önal, Karapınar coğrafya bakımında çok büyük bir ilçe. Buna rağmen çalışmalarımızda asla hız kesmiyoruz. İlçemizi en üst noktaya nasıl ulaştırırız onun cabası içerisindeyiz. İlk 3 ayımızda başarılı bir çalışma yaptık. Eksikliklerimizin giderilmesi ve projelerimizin hayata geçmesi için ekip olarak çalışmalara devam edeceğiz..

whatsapp-image-2024-07-10-at-10-34-11.jpeg

Bu anlamda mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dürüstlük ve şeffaflık ilkesinden asla taviz vermeden Karapınar’ı hak ettiği yere getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Kapımız herkese açık. STK, Muhtarlar ve basın ile istişare halindeyiz. Önümüzdeki günlerde Halk günü yaparak vatandaşlarımızın isteklerini dinleyeceğiz. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği bakanımız Murat Kurum İlçemize büyük önem veriyor. Kendisi ile projelerimiz görüşüp hayata geçireceğiz” dedi. Başkan Önal, İlçenin Kanalizasyon, Doğalgaz kadar önemli içme suyu projesi, Sultan Selim camii kentsel dönüşümü, Acıgöl yüzer projesi (Temmuz sonu faaliyete geçecek) Belediye yeni hizmet Binası,Ali Tepe,Parklar,Cenaze ve mezarlıklar ile ilgili projeleri çalışmaları anlattı. Son olarak Başkan Önal basın çalışanlarından gelen soruları cevapladı.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.