Başkan Altay ve Milletvekili Özer yangından etkilenen köyü ziyaret etti

Başkan Altay ve Milletvekili Özer yangından etkilenen köyü ziyaret etti

Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Uğur İbrahim Altay ve beraberindeki AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer ile Beyşehir'de sobadan çıkan yangından olumsuz etkilenen Doğanbey köyünü ziyaret etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, dün gece sobadan çıkan yangın nedeniyle 7 evin maddi hasar gördüğü Doğanbey köyünü ziyaret etti.

ga5asw7weaa6ouc.jpeg

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 7 evin hasar aldığını belirterek, “İtfaiye teşkilatımızın merkezlerinden birisinin burada olması yangına çok hızlı müdahale imkanı sağladı. Yangında evi zarar gören vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli çalışmaları Valiliğimizin koordinasyonuyla yürütüyoruz. Tüm Doğanbeylilere geçmiş olsun” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, “En büyük tesellimiz bir can kaybının olmaması. Devlet bütün kurumlarıyla buradaki mağduriyeti gidermek için çaba sarf etti. Bütün Doğanbeyli hemşerilerimize geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

ga5asw8w0aa5t-y.jpeg

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.