Bu parfüm Konya'nın ruhunu taşıyor. Büyükşehir'den Pelen atağı

Bu parfüm Konya'nın ruhunu taşıyor. Büyükşehir'den Pelen atağı

Konya’nın meşhur tarihi yerleri bir şişeye sığdırıldı. Konya Büyükşehir Belediyesi “Pelen” markasıyla sizi hem memleketinizde hissettirecek hem de sevdiklerinize Konya’nın meşhur kokularını hediye etme imkanı veren ürünlere imza attı

Hizmet sektöründeki etkinliğini her geçen gün artıran ve kendi markalarıyla yeme içmeden giyime, modadan, hediyelik ürünlere kadar geniş bir ürün yelpazesiyle piyasaya kalite getiren Konya Büyükşehir Belediyesi parfüm ve kolonya da üreterek bu alandaki iddiasını da ortaya koydu.

whatsapp-image-2024-10-28-at-14-37-12-1.jpeg

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara Yolu’nda Bilim Merkezi’nin hemen yanında hizmete giren Pelen Yöresel ile Konya bölgesine ait ürünlerin satış ve pazarlamasını yapmaya başlayan Konya Büyükşehir Belediyesi ürünler arasına kolonya ve parfümü de ekledi.

whatsapp-image-2024-10-28-at-14-37-12.jpeg

KONYA RUHUNU TAŞIYOR
“Konya’nın büyüleyici tarihinden ilham alarak oluşturduğumuz, her biri kendine özgü ve unutulmaz kokulara sahip Pelen Parfüm Serisini keşfetmeye hazır mısınız?” ifadeleriyle her bir damlasında Konya’nın ruhunu taşıyan özel bir koleksiyon hazırlandı. Mevlana’nın huzurunu, Alaeddin Tepesi’nin esintisini ve İnce Minare’nin zarafetini sunan kokular şehrin simgeleri ve önemli turistik değerleriyle adlandırıldı.

whatsapp-image-2024-10-28-at-14-38-56.jpeg

Meram Bağları, Akyokuş, Çamlıbel, Sille, Kilistra ve Çatalhöyük gibi isimlerin verildiği büyüleyici kokulara sahip parfümler şık şişelerle kullanıcılılarını bekliyor.

*CİHAD ALPAN/BBN HABER

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.