Gelecek hafta Konya'da hava durumu nasıl olacak?

Gelecek hafta Konya'da hava durumu nasıl olacak?
Konya'da 16-20 Eylül tarihleri arasında parçalı bulutlu bir hava beklenirken, cuma günü gök gürültülü sağanak yağış görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, Konya'da 16-20 Eylül tarihleri arasında hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyredecek. Haftanın ilk dört günü genellikle parçalı bulutlu bir hava hâkim olacakken, cuma günü yağışlı geçmesi bekleniyor.

6 Eylül Pazartesi:Parçalı bulutlu bir hava ile haftaya başlanacak. En düşük sıcaklık 17°C, en yüksek sıcaklık ise 29°C olacak. Nem oranı %72'ye kadar çıkarken, rüzgâr hızı saatte 10 km olacak.

17 Eylül Salı: Hava yine parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık gündüz 29°C, gece ise 18°C olarak tahmin ediliyor. Nem oranı %56’ya kadar düşerken, rüzgarın yönü ve hızı aynı kalacak.

18 Eylül Çarşamba: Parçalı bulutlu hava devam edecek. Gündüz sıcaklığı 28°C’ye düşerken, en düşük sıcaklık 18°C olacak. Rüzgâr hızı saatte 8 km'ye düşecek.

19 Eylül Perşembe: Hava durumu yine parçalı bulutlu olacak. Sıcaklıklar 28°C ile 17°C arasında değişecek. Rüzgâr hızında artış yaşanarak 12 km/sa olacak.

20 Eylül Cuma: Haftanın son günü yağışlı geçecek. Gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 26°C, en düşük ise 18°C olacak. Rüzgâr saatte 11 km hızla esecek.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.